ASEA Redox

asearedox

Det är inte bara naturligt. Det är unikt. Hjälp din kropp att komma i balans.

ASEA består av triljoner stabila, perfekt balanserade Redox-signalmolekyler som har tillsatts en fullständigt ren saltlösning – samma molekyler som finns i cellerna i människokroppen. Redox-signalisering är en funktion som är central för allt liv på planeten. Redox-signalmolekyler tillverkas i alla kroppens celler och är vitala för immunförsvaret och cellernas återuppbyggnadsfunktioner. De är så väsentliga för livet att utan dem, skulle du dö under loppet av några sekunder. Tillförsel av Redox-signalmolekyler hjälper cellerna att bygga upp sig på nytt: skadade celler och celler som inte fungerar ordentligt skiljs ut och friska, livsdugliga celler tar över.

Redox-signalmolekyler är vitala för dina cellers hälsa. Det är därför kroppen sköter sin egen försörjning av dem. Efter 12-årsåldern tillverkar våra celler färre och färre av dessa molekyler. ASEA är världens enda källa för förnyelse av Redox-signalmolekyler.

>> GENE STUDY SUMMARY (ASEA partnered with Taueret Laboratories, a leading genetic research laboratory, to conduct an observational study to understand how ASEA REDOX affects the activation of human genes.)

>> ASEA WEBBSHOP  (Global webshop, choose country and language)

Annonser