ASEA Redox cellvatten

asearedox

Det är inte bara naturligt. Det är unikt. Hjälp din kropp att komma i balans (basiskt). Dr Otto Warburg fick redan 1931 Nobelpriset för sin upptäckt att cancerceller inte kan överleva i basisk miljö men att de trivs i syrefattig och försurad miljö. ASEA Redox hjälper din kropp bli basisk för optimal hälsa.

ASEA består av triljoner stabila, perfekt balanserade Redox-signalmolekyler (forskning som fått flera Nobelpris) som har tillsatts en fullständigt ren saltlösning – samma molekyler som finns i cellerna i människokroppen. Redox-signalisering är en funktion som är central för allt liv på planeten. Redox-signalmolekyler tillverkas i alla kroppens celler och är vitala för immunförsvaret och cellernas återuppbyggnadsfunktioner. De är så väsentliga för livet att utan dem, skulle du dö under loppet av några sekunder. Tillförsel av Redox-signalmolekyler hjälper cellerna att bygga upp sig på nytt: skadade celler och celler som inte fungerar ordentligt skiljs ut och friska, livsdugliga celler tar över.

Redox-signalmolekyler är vitala för dina cellers hälsa. Det är därför kroppen sköter sin egen försörjning av dem. Efter 12-årsåldern tillverkar våra celler färre och färre av dessa molekyler. ASEA är världens enda källa för förnyelse av Redox-signalmolekyler.

Grundbehovet är 4 flaskor per månad. Ibland kan det behövas 3-6 månader innan man märker skillnad (så ge inte upp!), ibland märks något efter 24 timmar, men redan 30 minuter efter 1 glas ASEA har över 40 processer i kroppen börjat fungera bättre, det är vetenskapligt bevisat. Drickes ej i samband med mat/dryck, vänta 10 min innan/före för bästa effekt. Om du väljer att handla på prenumeration (går att säga upp när som helst) så får du Loyalitetspoäng (som du byter mot gratis produkter) som efter 3 månader dubblas och dubblas igen efter 6 månader!

>> GENE STUDY SUMMARY (ASEA partnered with Taueret Laboratories, a leading genetic research laboratory, to conduct an observational study to understand how ASEA REDOX affects the activation of human genes.)

>> ASEA WEBBSHOP  (Global webshop, choose country and language)

Annonser