ASEA RENU 28

RENU 28 är som ASEA Redox fast för utsidan. Nu kan du få fräschare hy med hjälp av RENU 28 och vetenskapen bakom redoxsignaler.

RENU 28 hjälper cellerna att bli starka och fulla av liv och samarbetar med kroppens metoder för att få huden att se frisk ut. Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. Genom redoxsignalteknik ger den här unika gelen viktigt stöd till cellmekanismerna som bygger upp huden. RENU 28 hjälper hudcellernas viktiga kommunikation för att uppnå optimalt stöd och återhämtning.

ASEA har tagit sådant som naturligt finns i kroppen och koncentrerat det i en gel som du kan använda för att vårda huden. RENU 28 ger stöd till hudcellerna och kompletterar den naturliga förnyelseprocessen.

PRODUKTFÖRDELAR:

  • Bidrar till hud som ser fräsch ut
  • Minskar fina linjer och rynkor
  • Återfuktar
  • Ger slätare hud

RENU 28 fick Dermatests eftertraktade 5-stjärniga betyg, högsta möjliga för säkerhet och effektivitet. *****

Användning: Vänta 5 min efter du applicerat innan du använder ev. smink/hudkräm, för bästa effekt. I början kan huden kännas lite grövre men sen vänder det – du kan använda en fuktkräm efteråt i startperioden om du vill innan huden ”ändrat sig”. Se även ASEAs hudvårdsserie RENU Advanced!

>> RENU 28 BEFORE & AFTER IMAGES

>> RENU 28 BRUKSANVISNING

>> ASEA WEBBSHOP (Global webshop, choose country and language)

Annonser