ASEA VIA Source – vegan whole food supplement

NYHET! ASEA VIA Source är ett whole-food baserat och helt naturligt näringstillskott med mikronutrienter som bidrar optimalt till cellernas hälsa och allmänt välmående. VIA Source innehåller en speciell blandning av vitaminer, mineraler, fytonäringsämnen, ekologisk superfoods, spårämnen och enzymer samt ASEAs patenterade absorptionskomplex BioAmplify™, som innehåller de nödvändiga komponenterna för maximalt upptag av alla näringsämnen i VIA Source. Det är speciellt framtaget för att fungera tillsammans med ASEA-vattnet. (Bilden ovan visar ALLT som finns i dagsdosen av 4 kapslar!)

Vitaminer och mineraler från whole-food (alltså riktig mat) är överlägsna syntetiska motsvarigheter. Ekologiskt. Glutenfritt. Veganskt.

DÄRFÖR ÄR VIA SOURCE UNIKT
ASEA VIA Source har utvecklats för maximal upptagningsförmåga (syntetiska kosttillskott tas bara upp av kroppen mellan 4-9%). Våra kroppar tar lättare upp naturlig näring än syntetiskt framställda näringsämnen eftersom naturbaserad mat innehåller både viktiga vitaminer samt kofaktorer dvs hjälpämnen som finns naturligt i maten och gör vitaminerna lättare att absorbera. En apelsin t.ex. innehåller mycket C-vitamin men den är också rik på bioflavonoider, som hjälper kroppen att absorbera dvs ta upp C-vitaminet. Vitaminerna får helt enkelt draghjälp. De finns naturligt tillsammans med spårämnen (mineraler), fytonäringsämnen och andra
vitaminer i en sammansättning kroppen känner igen som näring/bränsle. Samtliga näringsämnen i VIA Source är från Whole Foods, dvs naturliga. VIA Source är inte bara noggrant framtaget för att ge dig en komplett uppsättning av viktiga vitaminer och mineraler utan innehåller även naturliga kofaktorer (hjälpämnen) som ökar kroppens upptagningsförmåga till 98%, genom fem olika tekniker.

100% Whole food – Veganskt – Ekologiskt – Glutenfritt – Laktosfritt – Utan sötningsmedel – Inga tillsatser – GMO-fritt. I burk innehåller 120 tabletter och räcker en månad för en person.

”So in the last two weeks using VIA Source, I notice better sleep and dream recall, no morning stiffness, better mood, and the scales on my arms are gone and my skin is now smooth!! I love knowing that I am getting all my daily servings of fruits and vegetables and all the doctor-prescribed vitamins in the four daily capsules I take of Source. I save a ton of money using this one product and it’s ORGANIC! Thank you, ASEA, for continuing to provide the best of the best!” // Quote from user.

Läs mer fakta här (pdf)

(Just nu finns den bara tillgänglig på prenumeration)

>> ASEA WEBBSHOP (Global webshop, choose country and language)

> FAKTAVIDEO (Facebook)

 

 

Annonser