ASEA VIA Source

NYHET!ASEA VIA Source är ett whole-food baserat och helt naturligt näringstillskott med mikronutrienter som bidrar optimalt till cellernas hälsa och allmänt välmående. VIA Source innehåller en speciell blandning av vitaminer, mineraler, fytonäringsämnen, ekologisk superfoods, spårämnen och enzymer samt ASEAs patenterade absorptionskomplex BioAmplify™, som innehåller de nödvändiga komponenterna för maximalt upptag av alla näringsämnen i VIA Source. Det är speciellt framtaget för att fungera tillsammans med ASEA-vattnet.

Vitaminer och mineraler från whole-food (alltså riktig mat) är överlägsna syntetiska motsvarigheter. Ekologiskt. Glutenfritt. Veganskt.

DÄRFÖR ÄR VIA SOURCE UNIKT
ASEA VIA Source har utvecklats för maximal upptagningsförmåga (syntetiska kosttillskott tas bara upp av kroppen mellan 4-9%). Våra kroppar tar lättare upp naturlig näring än syntetiskt framställda näringsämnen eftersom naturbaserad mat innehåller både viktiga vitaminer samt kofaktorer dvs hjälpämnen som finns naturligt i maten och gör vitaminerna lättare att absorbera. En apelsin t.ex. innehåller mycket C-vitamin men den är också rik på bioflavonoider, som hjälper kroppen att absorbera dvs ta upp C-vitaminet. Vitaminerna får helt enkelt draghjälp. De finns naturligt tillsammans med spårämnen (mineraler), fytonäringsämnen och andra
vitaminer i en sammansättning kroppen känner igen som näring/bränsle. Samtliga näringsämnen i VIA Source är från Whole Foods, dvs naturliga. VIA Source är inte bara noggrant framtaget för att ge dig en komplett uppsättning av viktiga vitaminer och mineraler utan innehåller även naturliga kofaktorer (hjälpämnen) som ökar kroppens upptagningsförmåga till 98%, genom fem olika tekniker.

100% Whole food – Veganskt – Ekologiskt – Glutenfritt – Laktosfritt – Utan sötningsmedel – Inga tillsatser – GMO-fritt. I burk innehåller 120 tabletter och räcker en månad för en person.

Läs mer fakta här (pdf)

(Just nu finns den bara tillgänglig för prenumerationskunder // Mars 2018)

>> ASEA WEBBSHOP (Global webshop, choose country and language)

>> VIDEO

Annonser