ASEA Renu 28

asea_renu28

ENG: RENU 28 skin gel is not just for your face. This is whole-body skin therapy that works from the outside in to improve the health of your skin, adding smoothness, evening texture, and increasing moisture. RENU 28 earned Dermatest’s coveted 5-star clinically tested seal, its highest possible commendation.

SWE: RENU 28 hudgel är till för både ansikte och kropp. Gelen jobbar från utsida och in. RENU 28 hjälper cellerna att bli starka och fulla av liv och samarbetar med kroppens metoder för att få huden att se frisk ut. Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. Genom redoxsignalteknik ger den här unika gelen viktigt stöd till cellmekanismerna som bygger upp huden. RENU 28 hjälper hudcellernas viktiga kommunikation för att uppnå optimalt stöd och återhämtning. RENU 28 Vitaliserande redoxgel har fått fem stjärnor av Dermatest, högsta möjliga betyg för säkerhet och effektivitet. RENU 28 Före & Efter (pdf)

#veganskhudvård #veganskincare #veganbeauty #crueltyfreeskincare

> Global webbshop (Global webshop, click and choose country and language)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: