Fakta & kontakt

ASEA är det första och enda företaget som producerar Redox-signalmolekyler i en stabil form och använder dem i produkter som hjälper cellkommunikationen.

För över 16 år sedan upptäckte en grupp läkare, ingenjörer och forskare en redan patenterad metod för tillverkning av Redox-signalmolekyler som är naturliga för kroppen. Detta ledde fram till teknologin som ligger till grund för ASEA. Detta gör det möjligt att förse kroppen med stabiliserade Redox-signalmolekyler, som är nödvändiga för en optimal cellhälsa.

Baserat på denna tekniska grund, förbättrade och utvidgade gruppen av ASEA-forskare den patenterade processen. De uppnådde en bättre stabilisering av Redox-signalmolekylerna och kunde därmed göra dem tillgängliga för konsumenter 2010 i USA, och sedan 2013 i Sverige. Sedan lanseringen av ASEA har forskargruppen fortsatt att forska på ASEA:s effekter på kroppens celler, vävnader och organ.

>> GENE STUDY REPORT

ASEA äger och driver en egen modern produktionsanläggning på 3 000 m² i USA. Anläggningen är godkänd av FDA, följer GMP och genomgår regelbundna inspektioner.

>> BLANDADE VIDEOS

www.aseaglobal.com | www.aseascience.com | www.aseaathletes.co

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret på min ASEA-sida www.christinaswellness.teamasea.com eller till aseacellkommunikation@outlook.com // ASEA-partner Christina Hillroth, Stockholm, Sweden. ID: 1800133683.

Annonser